Dela

Vi söker en Nordic Regulatory Affairs & Compliance Manager till vårt kontor i Stockholm

Gedeon Richter Nordics rekryterar en Nordic Regulatory Affairs & Compliance Manager som ska ingå i ett team med 26 passionerade medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. I rollen är du en viktig nyckelspelare och blir en del av vår spännande utvecklingsresa. Ansök redan idag via PeakSearch.

 

På Gedeon Richter Nordics är vi engagerade i att förbättra kvinnors liv, och i att öka kunskapen om utbredda, men ofta dolda kvinnosjukdomar. Just nu befinner vi oss mitt i en spännande utvecklingsfas med flera nya produkter som skapar möjlighet att tillföra värde till patienter, hälso- och sjukvård och samhälle. Som Nordic Regulatory Affairs & Compliance har du en nyckelroll för att säkerställa vår fortsatta utveckling och framgång.

Det här är en spännande roll som du kommer ha goda möjligheter av att själv vara med och forma. Hos oss arbetar du i en mindre, dynamisk organisation med korta beslutsvägar, men med musklerna hos ett multinationellt företag.

Vi tror att du som söker rollen har gedigen kunskap om och erfarenhet av arbete med regulatoriska frågor för läkemedel, gärna från alla nordiska marknader. Som Nordic Regulatory Affairs & Compliance Manager säkerställer du smidiga godkännandeprocesser av våra produkter, och att vi arbetar enligt god marknadsföringssed och följer läkemedelsbranschens etiska regelverk och riktlinjer. Du arbetar i nära samråd med dina kollegor och med beslutsfattare på den nordiska marknaden, och har dagligen kontakt med flera olika intressenter.

Gedeon Richter Nordics är dotterbolag till Gedeon Richter, med huvudkontor i Ungern och över 100 års erfarenhet av kvinnohälsa. Verksamheten i Norden, med närvaro i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island, har funnits sedan 2012. I Norden är vi verksamma inom kvinnohälsa, för närvarande med behandlingar för myom, fertilitet, preventivmedel, benskörhet och menopaus. Vi är extra stolta över den höga trivseln bland våra medarbetare och vår positiva samarbetskultur.

Rollen ansöker du om via PeakSearch hemsida, där du också hittar mer information om tjänsten. Ansvariga för rekryteringen är Andrea Backlund, rekryteringskonsult, och Magnus Klingberg, senior rekryteringskonsult.

Du kan också kontakta Andrea via mejl på [email protected], och telefon på 070-235 67 96, och Magnus på [email protected] och på 070-678 09 92.